مدیرکل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: در راستای ارتقا بهداشت کارگران در کشور، برای بنگاههای بیشتر از ۵۰ نفر خانههای بهداشت و برای کمتر از ۵۰ نفر ایستگاههای «بهگر» راهاندازی شده که اکنون تعداد آنها به یک هزار و ۲۸۳ ایستگاه رسیده است.
صبح امروز -چهارشنبه- محمد آذرپناه مدیرکل اداره کل تعاون، کار، رفاه اجتماعی استان تهران در نشست خبری خود گفت: مملکت ما درگیر جنگ روایتها است و خبرنگاران میتوانند روایتگر درست از فعالیتهای نظام جمهوری اسلامی ایران باشند و پیامها را تبادل کنند.
وی افزود: در اداره کل چند حوزه تخصصی داریم. یکی از این حوزهها رفاه اجتماعی است که میتوان آن را نیاز اساسی مردم کشور دانست. حوزه ورزش کارگری و بهداشت جامعه کارگری نیز از دیگر بخشهایی است که در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آن را دنبال میکنیم.
وی ادامه داد: یکی از پروژههایی که در حوزه معیشت کارگران بر آن تمرکز شد، کالابرگ الکترونیکی بود. دولت قیمت تمام شده این اقلام را در قالب یارانه برای دهکهای یک تا هفت درنظر گرفت. در طرح وسع سنجی خانوار در استان تهران ۲ میلیون و ۲۴۵ هزار خانوار داشتیم که مشمول این طرح شدند. ۲ میلیون و ۲۳۶ هزار خانوار از این طرح استفاده کردند.
وی گفت: طرح دیگر ارتقا امنیت غذایی کودکان بود. این طرح ۷۰ درصد در وزن کودکان اثر داشته است. در این طرح ۱۶ قلم کالا در یک سبد غذایی وجود داشت که خانوار مشمول طرح میتوانستند از آن خرید کنند. طرحهایی که پیاده شدهاند در ارتقا امنیت غذایی بسیار تاثیرگذار بوده است.
آذرپناه تصریح کرد: در بخش بهداشت کارگری در بنگاههای بزرگتر از ۵۰ نفر، خانه بهداشت کارگری تاسیس کردیم. برای بنگاههای کمتر از ۵۰ نفر نیز ایستگاههای بهگر تاسیس شدهاند که تعداد آنها در گذشته بسیار اندک بود. اکنون یک هزار و ۲۸۳ ایستگاه بهگر در بنگاههای اقتصادی راهاندازی شدهاند. حوزه دیگر از کاری که در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران انجام میدهیم مربوط به بهداشت کارگری است.
وی درباره خوابگاههای دانشجویی متاهلی گفت: فردی در این خوابگاهها حضور پیدا میکند، خانواده دارد و دارایی به نام دانش را نیز دارا است و با انگیزهای که دارد میتواند در کار خود موفق شود. ایجاد یک کارگاه دانشجویی می تواند انقلابی در حوزه کار ایجاد کند که قصد داریم این برنامه را امسال حتما دنبال کنیم.
آذرپناه گفت: اقتصاد ایران سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی است. در گذشته به بخش تعاونیها نگاه ویژهای وجود نداشت و حتی پس از تاکیدات مسئولان هنوز نیز به آن حد مقبول نرسیدهایم. بخشی از این مسئله مربوط به مقررات است و بخش عمده دیگر به مردم ارتباط دارد.
وی افزود: در استان تهران ۲۱ هزار تعاونی ثبت شده داریم. ۵۱۸ هزار نفر در تعاونیهای فعال عضو و ۶۰۰ هزار نفر نیز در این تعاونیها مشغول به کار هستند که نشان میدهد از هدفی که برای توسعه کار تعاونی درنظر گرفتهایم فاصله داریم. برای تحقق اهداف این بخش سال گذشته در بخش تعاون ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردهایم.
وی ادامه داد: ۷۵ هزار دادخوست کارگری سال گذشته به ثبت رسیده که در حال پیگیری آن هستیم. بخش عمدهای از این دادخواستها به دلیل بی اطلاعی کارگران و کارفرمایان رخ داده است.
منبع: ایرنا
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 16721 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.