معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر گفت: زمان هایی که به توانمندی جمعیت هلال احمر نیاز بوده وزارت بهداشت درخواست کرده و ما وارد میدان عمل شده ایم. اکنون هم به واسطه ارتباطی که با فدراسیون جهانی بهداشت داریم این توانمندی را داریم و در صورت نیاز میتوانیم تمام دارو ها را پس از تامین ارز مورد نیاز به کشور وارد کنیم.
پیمان نامدار معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر درباره حل چالش دارو در کشور اظهار کرد: متولی اصلی حل چالش دارو در کشور وزارت بهداشت ودرمان است همچنین سازمان غذا و دارو هم براساس تکالیف خود سعی دارد تا توزیع، پخش، تولید و واردات دارو را کنترل کند.
وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر همراه وزارت بهداشت است گفت: در سال های گذشته و زمان ورود واکسن کرونا به کشور جمعیت هلال احمر توانست در این زمینه کمک حال باشد و واکسن کرونا را به میزان لازم وارد و توزیع کند.
نامدار با تاکید براینکه باید از پتانسیل های جمعیت هلال احمر در این زمینه به خوبی استفاده شود بیان کرد: ما شرکت هایی داریم که می توانند واردات دارو را در اسرع وقت انجام دهند علاوه براین شبکه توزیع بسیار خوبی هم در این راستا آماده به خدمترسانی است.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر ادامه داد: سردخانه های مجهزی برای نگهداشت داروها را هم در اختیار داریم همچنین تولید خوبی را در کشور داریم علی رغم همه فشار هایی که روی شرکت های دارویی بود و نوسانات قیمت ارز و تعرفه های مورد انتقاد در این مدت در دی ماه بیش از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار قلم دارو در هفته تولید کردیم.
وی درباره نوع خدمترسانی داروخانه ها عنوان کرد: ۳۹ داروخانه جمعیت هلال احمر در سطح کشور به عنوان قرارگاه عملیاتی در مواقع بحران و در مواقع عادی خدماترسانی انجام می دهند.
نامدار تاکید کرد: زمان هایی که به توانمندی جمعیت هلال احمر نیاز بوده وزارت بهداشت درخواست کرده و ما وارد میدان عمل شده ایم. اکنون هم به واسطه ارتباطی که با فدراسیون جهانی بهداشت داریم این توانمندی را داریم و در صورت نیاز میتوانیم تمام دارو ها را پس از تامین ارز مورد نیاز به کشور وارد کنیم.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر با اشاره به حمایت این سازمان در زمینه تولید دارو تشریح کرد: شرکت های داروسازی براساس مجوزهایی که دارند تعداد اقلام داروهایی که تولید می کنند مشخص است. بالابردن ۲ برابری تولید براساس کمبود برما تکلیف شد و ما کارخانه ها را به صورت ۳ شیفت کردیم تا اقلامی را که به مجوز نیاز دارد، تولید کنیم.
وی تصریح کرد: سالانه حدود ۲ میلیون نسخه در ۳۹ داروخانه جمعیت هلال احمر ارائه می شود. تلاش این داروخانه ها بر این است که داروهای خاص و کمیاب را در خدمت هموطنان قرار دهند علاوه براین بودجه های حمایتی برایشان در نظر گرفته شده که نسخه هایی که هزینه سنگین دارد با ملاک های معلوم کاهش یابد. در حوزه درمان در داخل کشور که شامل مراکز شیمی درمانی، مراکز دیالیز، خدمات تخصصی و غربالگری می شود حدود یک میلیون و ۵۶۰ هزار نفر در سال از این خدمات بهره مند می شوند که قسمتی از این ها شامل خدمات واکسیناسیون است.
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 4075 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.