رئیس هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان فرش ماشینی گفت: میزان تولید فرش ماشینی کشور ما بیش از ۸۰ میلیون متر مربع است که حدود ۷۰ درصد آن به مصرف داخلی میرسد و باقی صادر میشود.
محمود تولایی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان فرش ماشینی درباره تولید فرش ماشینی گفت: ظرفیت تولید فرش ماشینی در ایران ۱۲۰ میلیون متر مربع است، اما اکنون ۸۰ تا ۹۰ میلیون متر مربع تولید میشود که البته متناسب با نوع فرشهایی که تولید میشود اعم از ظریف و درشت متغیر است، اما به طور متوسط حدود ۸۰ میلیون متر مربع تولید سالانه کشور است.
وی ادامه داد: حدود ۷۰ درصد از این میزان تولید نیز به مصرف داخلی میرسد و باقی صادر میشود.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه تولید کنندگان فرش ماشینی گفت: محدودیتهایی که در حوزه تجارت خارجی و تحریمهای ظالمانه داریم، فرش ماشینی را هم درگیر کرده است.
وی افزود: با وجود مشکلات ارزی و بازگشت ارز ناشی از صادرات و محدودیتهایی که در این حوزه پیش رو داشتیم، حجم صادرات ما در این حوزه کمتر نشد، تنها ارزش صادرات به علت کاهش قیمت جهانی پایینتر آمده است.
تولایی با بیان این که امسال وضع ما نسبت به سال گذشته بهتر است، گفت: اگر محدویتهای فعلی را نداشته باشیم فرش ماشینی تا یک میلیارد دلار به راحتی ظرفیت صادراتی دارد، به ویژه که در بحث مواد اولیه محدودیتهایی داریم که آنها نیز فعالیت ما را مقداری محدود میکند.
وی با بیان این که فرش ایرانی به اقصی نقاط دنیا صادر میشود، افزود: هر خارجی دوست دارد که فرش ماشینی ایرانی داشته باشد و فرش ایرانی را خریداران به عنوان کالایی برتر و با برندی بهتر و کیفیتیتر میدانند؛ لذا فرش ایران شرایط بسیار مطلوبی به لحاظ تولید دارد.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه تولید کنندگان فرش ماشینی درباره تأمین مواد اولیه نیز گفت: برای تأمین مواد اولیه ما بورس کالا را داریم که متأسفانه مواد اولیه صنعت فرش ماشینی «پلی استر» و «پلی پروپیلن» را گران میخریم.
وی اظهار کرد: ما با ترکیه در تولید فرش ماشینی رقابت داریم، اما دست آنها در تولید باز است و محدودیتهای ما را ندارند. ما در کشور مواد اولیه را گرانتر تهیه میکنیم، در نتیجه قطعاً نمیتوانیم در بازارهای جهانی رقابت کنیم.
تولایی در پایان درباره ماشین آلات گفت: در بحث ماشین آلات نساجی نیز مشکلات فراوانی داریم، اما تولیدکنندگان سعی کردند ماشین آلات را به روز نگه دارند و رقابت کنند.
منبع: مهر
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 18277 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.