عضو انجمن انبوهسازان مسکن گفت: عقبماندگی پروژههای نهضت ملی مسکن از طریق همکاری بانکها در پرداخت تسهیلات ساخت جبران میشود.
بررسی های میدانی حاکی از آن است که روند اجرای پروژههای نهضت ملی مسکن با کندی روبرو شده و همین امر باعث شده که بسیاری از متقاضیان مسکن نگران تحویل واحدهای خود باشند این در حالیست که طبق وعده هایی که پیش از این داده شده بود باید بخش زیادی از پروژههای نهضت ملی مسکن در ماه های پیش به متقاضیان تحویل داده می شد.
در حال حاضر بخش عمده ای از پروژه های نهضت ملی مسکن تشنه تامین اعتبار و تزریق منابع مالی هستند در حالی که هنوز تسهیلاتی برای این واحدها واریز نشده و همین امر باعث شده روند اجرا با کندی همراه شود.
مسعودی عضو انجمن انبوه سازان مسکن در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان تصریح کرد: در حال حاضر بخش عمده ای از واحدهای نهضت ملی مسکن و همچنین واحدهای مسکونی در سایر بخش ها به دلیل عدم تامین منابع مالی و پرداخت تسهیلات ساخت با مشکلات بسیار زیادی روبرو شده و همین امر باعث ایجاد چالش های بسیار در این بازار شده است .
وی ادامه داد: در حال حاضر بازار مسکن و همچنین پروژههای نهضت ملی مسکن که به گفته وزیر راه و شهرسازی حدود ۷۸۰ هزار واحد باقی مانده نیازمند پرداخت تسهیلات ساخت ۵۵۰ میلیون تومانی است که باید هرچه سریعتر زمینه برای پرداخت آنها فراهم شود چراکه کوتاهی در این زمینه باعث تشدید بسیار زیاد عقب ماندگی روند ساخت می شود.
او با بیان اینکه باید در حال حاضر هم وزارت راه و شهرسازی و هم بانک مرکزی بانک ها را مکلف به پرداخت تسهیلات ساخت کنند گفت: پیش از این وزیر راه وشهرسازی وعده هایی را برای همکاری بانک ها داده بود اما متاسفانه شاهد آن هستیم که در این زمینه کوتاهی های زیادی شده که باید هرچه سریعتر آن ها جبران شود چراکه بخش عمده ای از بانک ها به تکالیف قانونی خود در این بخش عمل نکرده اند.
عضو انجمن انبوه سازان مسکن بیان کرد: همکاری بیشتر بانک ها در این حوزه باعث می شود که انگیزه سازندگان و همچنین انبوه سازان برای تکمیل بیشتر پروژههای نهضت ملی مسکن فراهم شود و ما بتوانیم از طریق آن هرچه سریعتر بازار عرضه و تقاضای مسکن را به تعادل برسانیم.
او بیان کرد: بازار مسکن در این ایام نیازمند همکاری و توجه بیشتر و اجرایی شدن بندهای قانون جهش تولید مسکن است.
خبرنگار: محبوبه کباری
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 18271 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.