معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: از مجموع ۲۷ هزار گزارش دریافتی از طریق این سامانه، حدود ۱۷ درصد تخلفات شناسایی و پیگیری شده است.
حسین میررجبی معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور درباره هدف از ایجاد سامانه پنجره واحد مدیریت زمین اظهار داشت: تسهیل صدور مجوز در دستگاه اجرایی برای متقاضیان که برای درخواست صدور مجوز حضوری مراجعه نکنند و پایش هوشمند بخشی از اهداف سامانه پنجره واحد است؛ از طریق سامانه پنجره واحد و با استفاده از تصاویر ماهواره بروز می توانیم اراضی را به صورت هوشمند پایش کنیم.
وی توضیح داد: با توجه به وضعیت فعلی ارتباطی، دستگاهها امکان حفاظت فیزیکی برای عرصه های تحت تولیگری خودشان را ندارند و با استفاده از تصاویر ماهواره ای این امکان وجود دارد که بصورت آنلاین تمام عرصه های مدیریتی کشور با تولی گری هر دستگاه تحت پوشش قرار بگیرد و گزارشات روزانه به دستگاه ارسال شود و دستگاه با پیگیری قضایی نسبت به اقدامات لازم اجرایی خودش در آن عرصه اقدام کند.
میررجبی افزود: این سامانه هنوز در تمامی استان ها راهاندازی نشده است.
معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور درباره ارتباط این سامانه با جلوگیری از تخلفات مربوطه خاطر نشان کرد: از مجموع ۲۷ هزار گزارش حدود ۱۷ درصد تخلف شناسایی و پیگیری شده است.
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 7645 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.