رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بر لزوم تقویت مرجعیت مرکز آمار ایران در تهیه، تولید و انتشار آمار بهروز و متقن تاکید کرد و گفت: پیشرفتگی نظام آماری، یکی از شاخصهای توسعه یافتگی کشور است و ایران از جمله کشورهای پیشرو از این جهت است.
داود منظور روز شنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۳ در شصت و دومین نشست شورای عالی آمار، با بیان اینکه شاهد دستاوردهای خوبی در نظام آماری کشور هستیم، اظهار داشت: مرکز آمار ایران توانسته است آمارهای بهروز و متقنی را با همکاری دستگاهها و طبق تقویم و زمانبندی مشخص، تولید و منتشر کند که به عنوان مرجع اصلی در همه دستگاهها مورد استفاده و استناد قرار میگیرد.
معاون رئیس جمهور با تأکید بر لزوم تقویت مرجعیت مرکز آمار ایران در تهیه، تولید و انتشار آمار بهروز و متقن، افزود: اجرای سرشماری ثبتیمبنا در سال ۱۴۰۵، یک موضوع بسیار مهم است که باید تمام ترتیبات و مقدمات مربوط به اجرای آن، بهدقت و با برنامه پیش برود تا این سرشماری بهخوبی انجام شود.
وی با اشاره به اقدامات مؤثر و دستاوردهای ارزنده مرکز آمار ایران در دوران مرحوم «عادل آذر» و و قدردانی از زحمات و تلاشهای رؤسای بعدی و کنونی این مرکز، خواستار استمرار برنامههای تحولی در این مرکز شد و گفت: امیدوارم مرکز آمار ایران بتواند با همکاری همه دستگاهها و تحت پشتیبانی و حمایت سازمان برنامه و بودجه کشور، جایگاه شایسته خود را در نظام برنامهریزی کشور حفظ کند.
منظور، پیشرفتگی نظام آماری را یکی از شاخصهای توسعه یافتگی کشور دانست و بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران از جمله کشورهای پیشرو در این زمینه است و امیدواریم سطح و کیفیت سازمان آماری کشور در رتبهبندیهای بینالمللی ارتقا پیدا کند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: از آنجایی که همه کارهای ما در کشور مورد توجه سازمانهای بینالمللی قرار میگیرد، باید تلاش کنیم که رتبه کشور در همه شاخصهای بینالمللی ارتقا یابد.
غلامرضا گودرزی، رئیس مرکز آمار ایران نیز در آغاز این نشست، گفت: بسیاری از دادههای مورد نیاز مرکز آمار ایران برای اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵، هنوز در دستگاههای اجرایی با روش ثبتیمبنا تولید نمیشوند و در بازه زمانی دوساله باقیمانده تا اجرای سرشماری ثبتیمبنا، مرکز آمار ایران باید اینگونه آمارها را با مشارکت و همکاری نزدیکتر دستگاههای اجرایی، تهیه و تولید کند.
گودرزی با اشاره به تعامل و ارتباط نزدیک مرکز آمار ایران با سازمان فناوری اطلاعات ایران در اجرای سرشماری اینترنتی نفوس و مسکن ۱۳۹۵، گفت: بیشتر کشورهایی که به سمت اجرای سرشماری ثبتیمبنا حرکت کردند، سرشماری خود را با روش کاملاً ثبتی انجام ندادند؛ بلکه این اجرا به صورت ترکیبی بوده است.
منبع: برنا
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 15945 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.