رئیس پژوهشگاه نیرو گفت: پژوهشگاه نیرو در کنار برنامهریزی بلندمدت در حوزههای تحقیقاتی و فناورانه بخش تولید باید در راستای دغدغهها و نیازهای عاجل و فوری این حوزه نیز برنامهریزی نماید.
به نقل از وزارت نیرو، مجید عمیدپور در هشتمین جلسه شورای سیاستگذاری حوزه تولید که با هدف برنامهریزی راهبردی و هماهنگی میان اجزای زیست بوم پژوهش و فناوری حوزه تولید در پژوهشگاه نیرو برگزار شد، تشکیل اتاق فکر برای پرداختن به چالشهای پیش روی بخش تولید صنعت برق را ضروری دانست و اظهار کرد: تشکیل اتاق فکر و حضور مستمر همکاران پژوهشکده تولید نیرو در کنار همکاران بخش تولید صنعت برق میتواند به رفع چالشهای موجود در زمینه ناترازی تولید برق کمک شایانی کند.
وی حضور مستمر همکاران پژوهشکده تولید نیرو در کنار همکاران بخش تولید صنعت برق و کمک به رفع ناترازی تولید برق را مهمترین مطالبه خویش دانست و بر تشکیل اتاقهای فکر برای پرداختن به چالشهای پیش روی بخش تولید صنعت برق و رفع چالشهای مورد اشاره تاکید کرد.
همچنین محمدابراهیم سربندی فراهانی، رئیس پژوهشکده تولید نیروی پژوهشگاه نیرو، ضمن ارائه گزارش عملکردی از فعالیتهای حوزه تولید در سال جاری و برنامههای آتی، ضرورت پرداختن به پژوهش و توسعه فناوریهای مرتبط با هوش مصنوعی، تدوین دستورالعملهای حوزه تولید و ارتقا به استانداردهای مناسب را مورد تاکید قرار داد.
وی همچنین بر توجه به موضوع ذخیرهسازی برق و نقش آن در آینده تولید برق و تشکیل اتاق فکر و تصمیمسازی سیستماتیک در حوزه تولید تاکید کرد.
در این جلسه که با حضور امیردودابی نژاد، معاون برنامهریزی شرکت برق حرارتی، علی عیسیپور، مدیرکل دفتر فناوری و بومیسازی شرکت برق حرارتی، مسعود شکیبا، مشاور مدیرعامل شرکت مپنا، کاظم مروجالشریعه، معاون مکانیک شرکت تعمیرات نیروگاهی، معاونان و مدیران پژوهشگاه نیرو برگزار شد،مباحثی از جمله ضرورت تکمیل پروژه پایش وضعیت ناوگان نیروگاههای کشور (CM) و بهرهبرداری از آن به عنوان یک اقدام ریشهای، اهمیت مدیریت دارایی فیزیکی در بخش تولید صنعت برق، پیگیری روشهای تأمین مالی از جمله گواهی صرفهجویی و اعتبار مالیاتی شرکتهای دانشبنیان، تعیین یک نماینده و معین از سوی پژوهشگاه برای نیروگاههای کلیدی به منظور بررسی و حل چالشهای موجود مطرح شد.
منبع: ایمنا
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 17066 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.