مدیرعامل راهآهن جمهوری اسلامی ایران گفت: با توجه به بهبود وضعیت لکوموتیوهای آماده به کار در شبکه ریلی کشور، دستیابی به هدف پیشبینیشده در سال جاری برای حمل ۵۴ میلیون تن بار داخلی و بینالمللی با توجه به برنامههای اجرایی ادارات کل مناطق، عملیاتی است.
به نقل از راهآهن جمهوری اسلامی ایران، جبارعلی ذاکری در جلسه کمیسیون عالی گراف حملونقل ریلی با اشاره به هدفگذاری راهآهن برای حمل ریلی ۵۴ میلیون تن بار در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: دستیابی به این هدفگذاری نیازمند هماهنگی میان همه بخشهای راهآهن به ویژه معاونتها و مدیران میانی است.
وی، با اشاره به آماده به کار بودن بیش از ۵۷۰ لکوموتیو باری در ابتدای سال جاری، دستیابی به هدف ۵۴ میلیون تنی در سال جاری را عملیاتی دانست و افزود: رقم اعلامشده بهطور کامل عملیاتی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: ملاک عملکرد مدیران مناطق و ستاد، تحقق حمل بار برنامهای در شبکه ریلی کشور است که با توجه به بهبود وضعیت لکوموتیوهای آماده بهکار در شبکه ریلی کشور، هیچ عذری درباره کاهش احتمالی آمار حمل پذیرفته نخواهد بود.
لزوم رکوردشکنی در حمل بار ریلی بینالمللی
ذاکری با تقدیر از عملکرد راهآهن خراسان به دلیل رشد قابل توجه حمل بار بینالمللی در بازه زمانی یکساله گفت: اهمیت دو منطقه خراسان و هرمزگان بهدلیل نقشآفرینی در حمل بار بینالمللی بسیار بالا بوده و رشد حمل بار ریلی در این دو منطقه نقش پررنگی در دستیابی به برنامه هدفگذاری شده حمل ۸ میلیون تن بار بینالمللی ترانزیتی ایفا میکند.
مدیرعامل راهآهن با اشاره به محور بودن حمل بار در شبکه ریلی ایران و اهمیت همکاری با شرکتهای فورواردری برای افزایش حجم حمل بار در بخشهای داخلی و بینالمللی، خواستار فعال شدن مدیران کل راهآهن در زمینه جذب بار و کمک به شرکتهای مذکور شد.
افزایش قطارهای پرسرعت مسیر تهران-مشهد از ابتدای تابستان
وی بر اساس بررسیهای انجام شده و با اشاره به اهمیت قطار تهران-مشهد بهعنوان نماد قطارهای مسافری راهآهن جمهوری اسلامی ایران، زمان اجرای طرح افزایش تعداد قطارهای با سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت در این خط را از ابتدای تابستان اعلام کرد.
ذاکری در جریان بررسی آمار توقفهای ایستگاهی قطارها، خواستار بررسی دقیق دلایل توقف مازاد بر استاندارد قطارها در ایستگاههای راهآهن شد.
مدیرعامل راهآهن در بخش دیگری از سخنان خود با استقبال از تعویض سوزنهای قدیمی با سوزنهای بتنی جدید، بر لزوم افزایش سرعت قطارهای مسافری تهران-مشهد به ۱۶۰ کیلومتر در ساعت تاکید کرد و خواستار کاهش زمان سیر این قطار به ۶ تا ۸ ساعت شد.
منبع:ایمنا
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 23392 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.