تنوع قیمت گوشت قرمز از فروشگاه های سطح شهر تا فروشگاه های آنلاین از حدود ۴۸۵ تا ۵۱۵ هزار تومان (گوسفندی) نشان از سلیقه ای عمل کردن در نرخ گذاری بازار این محصول دارد.
بازار گوشت اعم از گوشت قرمز و مرغ دارای نوسان قیمتی بوده به طوری که قیمت گوشت قرمز در بین قصابیهای مناطق مرکزی شهر تهران بین ۳۹۰ تا ۵۰۰ هزار تومان متغیر است. همچنین نرخ گوشت مرغ با وجود تعیین قیمت مصوب ۷۳ هزار تومان در برخی پروتئینی فروشیها این مناطق تا بیش از ۹۵ هزار تومان رسیده است.
در «طرح فجر تا فطر» وزارت جهاد کشاورزی مبادرت به توزیع حدود ۳۳ قلم کالای اساسی با قیمت تنظیم بازار از ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ تا اول اردیبهشت ۱۴۰۲ (پایان ماه رمضان) کرد. برخی فروشگاههای زنجیرهای طی توافق نامهای با وزارت جهاد کشاورزی در این طرح همراه شدند و مبادرت به توزیع برخی اقلام با قیمت تنظیم بازار از جمله گوشت کردند. با وجود گذشت تقریباً دو ماه از طرح، شاهد توزیع گوشت قرمز با قیمت تنظیم بازار در برخی از فروشگاههای زنجیرهای سطح شهر هستیم.
بر اساس رصد میدانی قیمت یک کیلو ران گوساله بسته بندی شده ۳۹۹ هزار تومان و یک کیلو گوشت کف دست گوسفند ۳۹۰ هزار تومان در این فروشگاهها عرضه شده و قابل خرید است. اما گوشت مرغ عرضه شده این فروشگاهها بالاتر از قیمت پروتئین فروشیهای سطح شهر بوده به طوری که یک کیلو و ۸۰۰ گرم ران مرغ به مبلغ ۲۳۲ هزار تومان قیمت گذاری شده است.
این قیمتها در فروشگاههای آنلاین نیز متغیر بوده و در حالی که فروشگاهی، موجودی نداشته و ۹۵ درصد انواع گوشت قرمز را در حال تأمین زده با گشتی در سایر فروشگاههای آنلاین قیمتهای متفاوت و بالاتر از قصابیها و پروتئین فروشیهای سطح شهر هستند. به عنوان نمونه در حالی که ران گوسفند در قصابیها بین ۴۸۵ تا ۵۱۰ هزار تومان متغیر است این مبلغ در فروشگاههای آنلاین ۵۱۵ هزار تومان قیمت گذاری شده است. همچنین قیمت گوشت چرخ کرده نیز تفاوت زیادی با فروشگاههای سطح شهر دارد این در حالی است که در برخی فروشگاههای آنلاین به دلیل حذف واسطهها و ارائه گوشت به طور مستقیم از تولیدکننده به مصرف کننده انتظار است این مبالغ کمتر باشد.
طی تماسی که خبرنگار مهر با یکی از این فروشگاهها داشت. علت گرانتر بودن نرخ گوشت را در این فروشگاه جویا شد. پاسخگو در این باره عنوان کرد، موضوع باید از طریق خود غرفه دار پیگیری شود و در صورت تأیید گرانی باید این شکایت از سوی شاکی در فروشگاه آنلاین ثبت تا با آن برخورد شود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا عرضه گوشت از سوی خود تولیدکنندگان انجام میشود یا واسطهها عرضه گوشت را برعهده دارند توضیح داد، بخش اعظمی از اقلام خوراکی از سوی تولیدکنندگان عرضه میشود و در سایر محصولات مانند پوشاک این کالاها از سوی واسطهها یا همان عرضه کنندگان انجام میشود.
حال باید دید متولیان امر برای این نوسان قیمتی در بازار گوشت و اعمال سلیقه در عرضه آنچه پاسخی دارند.
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 8425 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.