وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی درباره افزایش حقوق کارگران گفت: اگر متوسط نرخ تورم را هم برای این سه سال ۴۰ درصد حساب کنیم ۱۲۰ درصد می شود لذا ما برابر با تورم افزایش حقوق داشتیم.
سید صولت مرتضوی در یک نشست خبری با بیان اینکه تمام دولتها باید در خدمت همه اقشار و گروهها باشند، گفت: اینکه گفته می شود برخی دولتها با کارگران یا با کارفرمایان هستند باید گفت که دولت هم دولت معلم است هم دولت کارمند، کارگر و کارفرما و کسبه است و لذا باید به عدالت تصمیم بگیرد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا حقوق و دستمزد کارگران تاکنون بر اساس نرخ تورم تعیین شده است؟ گفت:در طول تاریخ سابقه نداشته هم از نظر درصد هم ریال به اندازه دولت شهید رئیسی نسبت به حقوق کارگران اهتمام شده باشد.یکسال افزایش ۵۷ درصد، یکسال دیگر ۲۷ درصد و امسال حدود ۳۷ درصد اضافه شد و لذا اگر متوسط نرخ تورم را هم برای این سه سال ۴۰ درصد حساب کنیم ۱۲۰ درصد می شود لذا ما برابر با تورم افزایش حقوق داشتیم ولی سوال این است که آیا کافی است؟ قطعا اینطور نیست.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد:دولت باید همه توجهش مدیریت و مهار تورم باشد در غیر اینصورت افزایش ها مقطعی اثر می گذارد و با گذر زمان هر افزایشی بی ثمر می شود.
مرتضوی افزود:در دولت سیزدهم علاوه بر اینکه متوسط سالانه در سه سالی که تصمیم گرفتیم تقریبا بالاتر از نرخ تورم بوده است یک عقب ماندگی تاریخی وجود داشت که سال ۱۴۰۱ به لحاظ عقب افتادگی سالهای قبل تصمیم به افزایش ۵۷ درصدی گرفته شد.
وی متذکر شد: در هفته کارگر محضر مقام معظم رهبری رسیدیم و ایشان فرمودند تقریبا نصف جامعه ایرانی جامعه کارگری است و اگر حال کارگر خوب باشد حال نیمی از جامعه خوب است ولی بعد اشاره فرمودند راهش این است که کارگاه تعطیل نشود یعنی ایجاد کار و اشتغال شود.
به گفته وزیر کار، در دولت شهید رئیسی به روایت مرکز آمار ایران و بانک مرکزی و بانک جهانی در ایجاد اشتغال رکورد تاریخی زدیم به نحوی که برابر اعلام مرکز آمار در سال ۱۴۰۳ نرخ بیکاری به کانال ۷.۷ درصد رسیده ولی بانک جهانی میگوید به کانال ۷.۶ درصد رسیدیم.
وی تصریح کرد: در دولت شهید رئیسی نزدیکبه ۱۰ هزار بنگاه نیمه فعال و راکد به چرخه تولید برگشت لذا باید تلاش کنیم تا بتوانیم تورم را به درستی مدیریت و مهار کنیم.
بنا به این گزارش، مرتضوی درآغاز سخنان خود از مظلومیت مردم فلسطین سخت گفت و اظهار کرد:سردمداران زر و زور و قدرت قائل به استانداردهای دوگانه اند و شاهد مثال عرض بنده مظلومیت مردم فلسطین به ویژه نوار غزه است.امروز مشاهده می کنیم که خبرنگاران متعددی را با تنپوش و نشان خبرنگاری در مقابل دوربین های رسانه ها به شهادت می رسانند و خم به ابروی کسی نمی آیدو اگر نبود قلم فرسایی اصحاب قلم این جنایات را با سلاح های کشتار جمعی تداوم می بخشند.
مرتضوی افزود:صاحبان قدرت هزاران تن سلاح می فرستند و در کنگره خود به افتخار جنایات جنایتکار جنگی دست افشانی می کنند ،حال آنکه جمع کثیری از کودکان و زنان و مردان و زنان را به خاک و خون کشیدند.
وزیر کار با ابراز تأسف از شهادت مجاهد شهید اسماعیل هنیه اظهار کرد: اگر مهمانی در یکی از کشورهای اروپایی با گذرنامه رسمی سیاسی در یک جلسه رسمی سیاسی دعوت شود و در مراسم تحلیف رئیس جمهور یک ملت شرکت کند و مورد ترور و شهادت قرار گیرد، مجامع بین المللی همین برخورد را می کردند؟
وی گفت: بی تردید اگر ملتی به مولفه های اقتدار ملی و نظامی نرسد در دکترین دفاع از حقوق بشر رایج حاکم بر نظام های سیاسی صاحب قدرت امروز رو به نابودی است.امروز اقتدار ما آتش بر جان استکبار جهانی انداخته است و بعد از شهادت شهید بزرگ اسماعیل هنیه خواب راحت از چشمان رژیم صهیونسیتی گرفته شده است و امیدواریم بستر رهایی قدس شریف و آزادی فلسطین مظلوم فراهم شود.
منبع: خبرآنلاین
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 16785 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.