صابر جباری فاروجی را به عنوان سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: شایع ترین علت سقط در ایران اقتصادی نیست و طبق بررسی های صورت گرفته فقط ۳۰ درصد سقط ها به دلیل مسائل اقتصادی است.
صابر جباری فاروجی سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره دلیل اصلی سقط ها اظهار داشت: شایع ترین علت سقط در ایران اقتصادی نیست؛ طبق بررسی های صورت گرفته فقط ۳۰ درصد سقط ها به دلیل مسائل اقتصادی است.
وی ادامه داد: دلیل اول و اصلی سقط ها نخواستن فرزند بیشتر است؛ دلیل دوم هم کم بودن فاصله بین دو فرزند است؛ عده ای از خانواده ها معتقدند که فاصله فرزند اول تا دوم باید سه – چهار فاصله باشد و زمان کمتر باعث سقط می شد.
سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت تصریح کرد: سقط عمدی جنین در فرهنگ دینی و بومی ما و تمام فرهنگ ها (مسیحیت و یهودیت) قتل محسوب می شود و حکم قتل نفس دارد؛ کشتن جنینی که هیچ پناهی جز مادر ندارد گناهی نابخشودنی است.
وی درباره تاییدیه سقط روزانه بین هزار تا دو هزار جنین گفت: آمار دقیقی نداریم ولی اگر سامانه ملی باروری سالم راه بیفتد شاید بتوانیم بگوییم ولی الان برآوردها در این باره دقیق نیست.
جباری درباره خدمات به مادران کارمندان دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت گفت: خدمات سلامت محور وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی به زنان حین و یا قبل از بارداری و حتی قبل از ابلاغ قانون جوانی جمعیت بوده و تلاش کردیم که محدودیت هایی مانند سن بارداری و یا فشار روانی به مادر را کاهش دهیم؛ خدمات به مادران دارای بچه شیرخوار هم ارائه شده است.
وی ادامه داد: در مجموع با توجه به ارتقا فرهنگ سلامت و بهداشت مادران در کشورمان بارداری زیر ۱۸ سال و بالای ۳۵ سال را بارداری پرخطر نمی دانیم و عملاً بارداری پرخطر نداریم.
سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: معتقدیم که در برخی از سنین و در برخی از شرایط، مادر نیازمند توجه بیشتر است و اگر بارداری در دوران ۲ ساله شیردهی به فرزند قبلی اتفاق بیفتد و سه سال فاصله باشد بهتر است ولی اگر بارداری هم رخ دهد اشکالی ندارد و ما مراقبت های خود را بیشتر می کنیم.
وی تصریح کرد: ۳ برنامه جدیدی را در حوزه جوانی جمعیت دنبال می کنیم که برنامه اول ادغام خدمات طب ایرانی در حوزه سلامت است؛ بخشی از آن مربوط به حوزه باروری، بارداری و زایمان است؛ برنامه دوم درباره ادغام خدمات پیشگیری و تشخیص به هنگام ناباروری در حوزه بهداشت است؛ برنامه سوم هم درباره مهار و کاهش سقط عمدی است.
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 6978 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.