نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: تنظیم سند در دفاتر رسمی بعد از توافق بین خریدار و فروشنده مسکن الزامی است که باید انجام شود.
داود بیگی نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه تا ابتدای سال ۸۸ قرارداد های مسکن به صورت دستی تنظیم میشد که بعد از آن با راه اندازی سامانه املاک و مستغلات قرارداد ها و ثبت معاملات مسکن و رصد آن در این سامانه انجام شد گفت: بعد از آن دوره این الزام ثبت قرارداد های مسکن کم رنگ شد اما در سال ۱۴۰۱ این موضوع دوباره مورد توافق قرار گرفت.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱ با توجه به قانون جهش تولید دوباره ثبت قرارداد های مسکن در سامانه فراهم شده است که امکان رصد آن فراهم شده است.
وی افزود: با توجه امکان انعقاد قرارداد در قالب متخصص و غیر متخصص فراهم شده است امکان ارائه آمار دقیق وجود ندارد اما در اسفند ۱۴۰۲ ۶هزار قرار داد داشتهایم .
او گفت: بستری که برای ثبت قرارداد وجود داشته باشد نیست و یک سامانه ناقص وجود داشت که دستگاه ها برای تکمیل آن همکاری نکردند.
وی افزود: طبق الزام قانونی باید تمامی قراردادهای خرید و فروش مسکن در دفاتر اسناد رسمی ثبت شوند تا شاهد ایجاد مشکلات در این حوزه نباشیم.
خبرنگار: محبوبه کباری
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 15053 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.