معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: پایانه مرزی رازی خوی با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان تا پایان اردیبهشت ماه ۱مسال به بهره برداری می رسد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجانغربی، داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در بازدید از روند ساخت پایانه رازی خوی اظهار کرد: پایانه مرزی رازی خوی و محور مواصلاتی آن با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان تا پایان اردیبهشت ماه امسال به طور کامل بهره برداری می رسد.
وی گفت: دولت مصمم به توسعه روابط تجاری، اقتصادی و توسعه گردشگری با کشور ترکیه است و بر این اساس ساخت، توسعه و تکمیل پایانه مرزی رازی یکی از اولویت ها و برنامه های مهم سازمان در سالجاری بوده و پیش بینی می شود این پایانه مرزی در اردیبهشت ماه سال جاری به بهره برداری برسد.
امانی اظهار داشت : عملیات ساخت سالن تجاری و مسافری پایانه مرزی رازی بصورت یک ساختمان تجمیع شده به اتمام رسیده و عملیات عمرانی بخشی از محوطه این پایانه که بدلیل شرایط نامساعدجوی منطقه در فصل سرما به کندی پیش رفت تا دو ماه آینده به اتمام خواهد رسید.
وی با بیان اینکه جاده قطور با توجه به کوتاهی مسافت ۴۰۰ کیلومتری در مقایسه با سایر مسیرهای ایران به ترکیه مورد توجه و علاقه مسافران و گردشگران خارجی است، اضافه کرد: تعریض و ساخت محور خوی – قطور – رازی بر عهده شرکت ساخت و توسعه راهها است و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای پس از اتمام عملیات ساخت آن وظیفه ایمن سازی، نصب علائم و خط کشی محور را بر عهده خواهد داشت.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به افزایش ۴۸ درصدی سفر و ترددهای جاده ای نسبت به سال گذشته گفت: به هم وطنان توصیه میکنیم حتما سفر خود را مدیریت کرده و به روزهای آخر و پر ترافیک موکول نکنند.
وی خواب آلودگی را از بیشترین دلیل تصادفات جاده ای عنوان کرد که اهمیت الزام استراحت و رفع خستگی قبل از رانندگی در جادهها را نمایان می سازد.
امانی یادآور شد: با تلاش نمایندگان مجلس شورای اسلامی امسال احکام بودجه برای نوسازی ماشین آلات در نظر گرفته شده و برای نوسازی این ناوگان، نسبت به واردات بخشی از ماشین آلات اقدام و مابقی نیز از ظرفیت تولیدات داخلی استفاده خواهد شد.
عادل نجف زاده، نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید اظهار کرد: جاده قطور و پایانه بزرگ رازی نه تنها برای اقتصاد و تجارت خوی حیاتی است که تکمیل این جاده منجر به افزایش راندمان اقتصادی و تجاری کشور خواهد شد.
وی با بیان اینکه با راه اندازی گمرک بزرگ رازی گام مهم ۲۴ ساعته شدن مرز رازی برداشته می شود، تصریح کرد : برای رسیدن به سقف تجارت ۳۰ میلیارد دلاری مورد توافق ۲ دولت ایران و ترکیه نیازمند تکمیل جاده خوی – قطور و ۲۴ ساعته شدن مرز رازی هستیم.
به گزارش فارس، مرز رازی خوی سومین مرز رسمی ایران با ترکیه در آذربایجانغربی است و نقش موثری در رونق اقتصادی منطقه دارد؛ پیشرفت اجرایی پایانه مرزی این شهرستان تاکنون بالای ۹۷ درصد بوده و بزودی به بهره برداری میرسد.
گمرک مرزی رازی در فاصله ۷۵ کیلومتری غرب شهرستان خوی و در مرز ایران با کشور ترکیه قرار دارد؛ خوی از شهرهای شمالی آذربایجان غربی بوده و حدود ۱۳۰ کیلومتر با ارومیه، مرکز استان فاصله دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور برای بازدید از روند ساخت پایانه رازی خوی و مسیر منتهی به آن به استان آذربایجان غربی سفر کرده بود.
در این سفر بنی اسدی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، حاجی اسماعیلی مدیرکل دفتر ریاست، هاشمی نیا مدیرکل حراست، هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی، حدادزادگان مدیر دفتر فنی و امور پیمان ها، فخاران مشاور ریاست و مدیرکل روابط عمومی و دفتر مرکزی حراست سازمان و شکری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی معاون وزیر راه و شهرسازی را همراهی کردند.
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 2693 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.