ناظر عالی شرکتهای توزیع برق کشور گفت: افزایش ظرفیت تولید برق از مسیرهای گوناگون و مدیریت میزان مصرف برق دو راهکار اصلی وزارت نیرو برای جبران ناترازی موجود در صنعت برق است.
به نقل از وزارت نیرو، سید سعید میر شریفی پیرامون ساختار و ترکیب آینده سبد تولید انرژی در شبکه سراسری برق کشور و نیز ضرورت مدیریت مصرف برق برای حفظ پایداری شبکه سراسری برق اظهار کرد: وزارت نیرو برای جبران ناترازی موجود در صنعت برق دو راهکار کلی را در پیش گرفته است، یکی افزایش ظرفیت تولید برق از مسیرهای گوناگون ممکن و دیگری به طور موازی مدیریت میزان مصرف برق در بخشهای مختلف، تا از این طریق میزان تأثیر ناترازی بر تأمین نیاز مصرف برق را به حداقل برساند.
وی ادامه داد: با توجه به حفظ شرایط و ناترازی تولید و مصرف برق در سطح کشور، مرکز راهبری کشور، مرکز مدیریت بار و انرژی مدیریت شبکه و مرکز پایش توزیع توانیر، لازم است با شدت برنامههای خود را ادامه دهند.
ناظر عالی شرکتهای توزیع برق کشور با تأکید بر ضرورت حمایت دولت از برنامههای وزارت نیرو عنوان کرد: برای توفیق بیشتر در این امر نیاز است، در حوزهای مختلف، افزایش حساب شده تولید، بهینهسازی در تجهیزات مصرفکننده برق، تغییر الگوی مصرف و فرهنگسازی عمومی به طور جدی دنبال شود تا از این طریق خدمترسانی هدفمند و مؤثر به مردم، پایداری شبکه برق و در نهایت رشد و توسعه متوازن کشور محقق شود.
میر شریفی تصریح کرد: با توجه به ناترازی موجود مابین تولید و مصرف برق کشور اقداماتی همچون اصلاح و بهینهسازی مصرف برق را باید در صف نخست اقدامات توصیف کرد که در کنار آن لازم است، برای حداقل اختلاف باقیمانده (ناترازی) بین تولید و مصرف اقداماتی اساسی در بخش تولید اجرایی شود.
وی از اقداماتی همچون توسعه و احداث واحدهای نیروگاهی بزرگ، احداث واحدهای نیروگاهی مقیاس کوچک و احداث واحدهای نیروگاهی تجدیدپذیر به عنوان اصلیترین راه حلهای ناترازی در بخش تولید یاد کرد و افزود: ترکیبی از روشهای فوق و منابع گوناگون تأمین انرژی میتواند علاوه بر تکمیل سبد انرژی برق کشور به رفع ناترازی برق کمک کند.
ناظر عالی شرکتهای توزیع برق درباره توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و لزوم نگاه جامع به این بخش خاطرنشان کرد: استفاده از ذخیره سازهای انرژی با کاربرد صنعتی وسیع از جمله نکات مهمی است که لازم است در کنار توسعه انرژیهای تجدیدپذیر مورد توجه قرار گیرد.
منبع: ایمنا
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 19772 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.