بررسی آمارهای وزارت راه و شهرسازی حاکی است ترانزیت انجام شده در بخش جاده ای در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴.۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۹.۳ میلیون تن)، افزایش ۵۴ درصدی نشان میدهد.
از ۱۴.۳ میلیون تن کالای ترانزیتی، ۹.۱ میلیون تن کالای غیر نفتی و ۵.۲ میلیون تن کالای نفتی است.
با بررسی روند ۱۰ ساله ترانزیت مشخص میشود که بیشترین میزان ترانزیت در سال ۱۳۹۳ و به میزان ۱۲.۳ میلیون تن ثبت شده است.
همچنین مقایسه عملکرد سال ۱۴۰۲ با سال ۱۳۹۳، افزایش ۱۶ درصدی را نشان میدهد.
بیشترین میزان ترانزیت ورودی از بندر شهید رجایی و پایانه مرزی پرویزخان به ترتیب به میزان چهار و سه میلیون تن و بیشترین میزان ترانزیت خروجی از پایانه مرزی پرویز خان به میزان ۲.۶ میلیون تن است.
ارتقای زیرساختهای سختافزاری و نرم افزاری در پایانههای مرزی، بهسازی و ارتقای محورهای منتهی به پایانههای مرزی، پیگیری و رفع مشکلات فرایندی، تسهیل در تردد از طریق برگزاری کمیته نشستهای مشترک حملونقل جادهای با کشورهای مختلف و با اولویت کشورهای همسایه، پیگیری رویکرد لجستیکی در محدوده مرزها و انتقال رویههای غیر مرزی از صفر مرزی به پسکرانه، پیگیری پیاده سازی سامانه نوبت دهی مکانیزه در پسکرانه پایانه مرزی با اولویت مرزهای با تردد بالا و طرح و رفع موضوعات و مشکلات مرزی، از جمله مهمترین اقدامات انجام شده برای ارتقا و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل بینالمللی است.
منبع: ایرنا
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 14180 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.