استرس و اضطراب مزمن ناشی از تبعیض در محل کار می تواند به شدت بر خطر ابتلا به فشار خون بالا تأثیر بگذارد.
به نقل از هلث لاین، تحقیقات جدید نشان میدهد که تبعیض در محل کار میتواند مستقیماً بر خطر ابتلاء به فشار خون بالا تأثیر بگذارد.
استرس مزمن ناشی از تبعیض در محل کار میتواند باعث فعال شدن بیش از حد سیستم قلبی عروقی شود که منجر به فشار خون بالا و سایر اختلالات قلبی عروقی شود.
کارشناسان میگویند مکانیسمهای مقابلهای فردی میتواند برای افرادی که استرس محل کار را تجربه میکنند مفید باشد، اما همه افراد مهارتهای مقابلهای بالایی ندارند.
ایجاد استرس، اضطراب و افسردگی ناشی از اعمال تبعیض آمیز تجربه شده در شغل فرد میتواند اثرات گستردهای بر سلامت کلی داشته باشد، و مطالعه اخیر نشان میدهد افرادی که در محل کار احساس تبعیض میکردند با افزایش شدید خطر فشار خون مواجه هستند.
برای این مطالعه، محققان دادههای ۱۲۴۶ بزرگسالی را که بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ فشار خون بالا نشان ندادند، بررسی کردند و سپس تا سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ ثبت شدند.
تیم تحقیقاتی تبعیض در محل کار را به عنوان “شرایط ناعادلانه یا رفتار ناخوشایند در محل کار به دلیل ویژگیهای شخصی، به ویژه نژاد، جنسیت یا سن” تعریف کردند.
برای تعیین اینکه آیا آنها این تبعیض را در شغل خود تجربه کرده اند یا خیر، شرکت کنندگان به سوالات نظرسنجی در مورد آنچه در محل کار تجربه کرده اند، پاسخ دادند، مانند اینکه آیا با آنها ناعادلانه رفتار شده است یا خیر، یا بیشتر از دیگران مشاهده شده اند یا نادیده گرفته شده اند. همچنین از شرکت کنندگان پرسیده شد که آیا ترفیعات به طور عادلانه انجام میشود و فراوانی توهینهای جنسی، نژادی یا قومیتی در محل کارشان را شرح دهند.
آنها دریافتند که ۳۱۹ شرکت کننده پس از تقریباً هشت سال از دوره پیگیری در پایان مطالعه، دچار فشار خون بالا شدند.
افرادی که دارای «نمرات متوسط مواجهه با تبعیض در محل کار» بودند، ۲۲ درصد بیشتر از افرادی که «نمرات تبعیض محل کار پایین» را گزارش کردند، در معرض خطر ابتلاء به فشار خون بالا بودند.
علاوه بر این، افرادی که امتیازات تبعیض در محل کار بالایی داشتند، در مقایسه با افرادی که امتیازات تبعیض محل کار پایینی را گزارش کرده بودند، ۵۴ درصد بیشتر احتمال داشت که فشار خون بالا را در طول دوره مطالعه پیگیری گزارش دهند.
دکتر «جیان لی»، نویسنده ارشد مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «ارتباط بین تبعیض و فشار خون بسیار قوی است.»
وی در ادامه افزود: «تحت شرایط استرس زا، بدن انسان برای مقابله با محرک، از طریق محور هیپوتالاموس-هیپوفیز-آدرنوکورتیکال، سیستم عصبی خودمختار و پاسخ ایمنی التهابی فعال میشود. به عبارت ساده، استرس مزمن منجر به فعال شدن بیش از حد سیستم قلبی عروقی میشود، بنابراین فشار خون بالا و سایر اختلالات قلبی عروقی ممکن است در دراز مدت رخ دهد.»
محور هیپوتالاموس-هیپوفیز-آدرنوکورتیکال سطح کورتیزول فرد را تحریک میکند؛ هورمونی استروئیدی که در جریان افزایش استرس وارد جریان خون میشود و به طور کلی منجر به بیماریهای قلبی عروقی، مانند بیماری قلبی، سکته، فشار خون بالا و مشکلات عروقی میشود.
به گفته محققان، فردی که در محل کار تبعیض را تجربه میکند، ممکن است تغییرات رفتاری را علاوه بر این پاسخهای استرس بیولوژیکی نیز تجربه کند. ممکن است منزوی شود و اضطراب و افسردگی را تجربه کند، که میتواند در عوامل خطر قلبی عروقی نقش داشته باشد و منجر به مواردی مانند بدتر شدن فشار خون و حملات قلبی و سکته شود.
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 6391 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.