معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: بیش از ۱۰۰ مجوز واکسن سازی در کشور وجود دارد که فقط ۱۰ و ۱۵ واکسن تولید میکنند در حالی که کشور به واکسنهای های تک نیاز دارد.
امروز یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ همایش و مراسم گرامیداشت صدمین سال تأسیس تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی زیرمجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با حضور معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، وزیر جهاد کشاورزی و رؤسا سازمانهای دامپزشکی و تات در محل سالن اجلاس برگزار شد.
علیرضا رفیعی پور، رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به آغاز فعالیت این سازمان، گفت: تشکیلات حوزه دامپزشکی کشور در سال ۱۲۹۶ ایجاد شد و قدمت آن از مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی بیشتر است. از سوی دیگر دانشکده دامپزشکی ۹۲ سال سابقه دارد؛ بنابراین در حوزه دامپزشکی، علم و اجرا تجربه ۱۰۰ ساله در کشور دارد.
وی افزود: دامپزشکی در حوزه اجرایی در شرایط اقناعی قرار دارد. در بخش تحقیقات و پژوهش نیاز به رشد در فناوریهای جدید داریم.
وی با بیان اینکه ۲۰ دانشکده دامپزشکی در کشور فعالیت دارند، ادامه داد: در بخش واکسن سازی، آزمایش و… نیاز به توسعه است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اهداف دامپزشکی در کشور، گفت: بنا بر وظایف بینالمللی این اهداف بهداشتی، نظارتی و رصد و دانش است. اگر به دنبال رعایت پروتکلهای بهداشتی، پیشگیری و درمان بیماریها هستیم بزرگترین حامی ما مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی است.
وی تصریح کرد: مطالعات یک قرن مؤسسه در حوزه واکسن سازی توانسته به شعارهای پیشگیری و درمان جامه عمل بپوشاند.
این مسئول دولتی اظهار کرد: بدون واکسن حفظ و حراست از منابع دامی و مواد خام سالم حوزه دام و نیز پیشگیری از بیماریها ممکن نیست.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه طی چند سال گذشته واکسن سازی زیادی از بخش واکسن سازی رازی در کشور تکثیر شده است، عنوان کرد: در حوزه اقتصادی، اقتصاد دام به لحاظ ارزش و درآمد در رتبه دوم پس از صنعت نفت قرار دارد. این امر در کنار سلامت دو بالی است که از اقتصاد و سلامت جامعه محافظت میکند.
رفیعی پور از دانشمندان درخواست کرد: کشور همچنان به واکسنهای مصرفی در حوزه طیور و آبزیان نیازمند است که امروز بخشی از آنها وارد میشود. رسیدن به این واکسنها هم نباید زمان بر باشد و طی ۵ سال آینده باید به بازار عرضه شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تولید واکسنهای جدید و های تک، گفت: بیش از ۱۰۰ پلتفرم مجوز واکسن در کشور وجود دارد که خیلی از شرکتهای واکسن َاز فقط به سراغ ۱۰ تا ۱۵ واکسن میروند در حالی که این رویه باید تغییر کند و تولید واکسنهای جدید در دستور کار قرار گیرد.
منبع: مهر
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 20834 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.