اسرائیلیها به دلیل اقدامات ریاضتی اتخاذ شده توسط دولت پس از اجرایی شدن فهرست طولانی از اقدامات مالیاتی با فشار مواجه هستند.
به گزارش خبرنگار برنا از المیادین، هزینههای جنگ اسرائیل که به ۴۰ میلیارد شیکل (۱۱ میلیارد دلار آمریکا) میرسد، به احتمال زیاد باعث تشدید شکافهای اجتماعی و سیاسی در این رژیم خواهد شد. این گزارش اشاره میکند که “اسرائیلیهای ناراضی برای مقابله با اقدامات ریاضتی به منظور تأمین مالی جنگ، با چالشهای بزرگی مواجه خواهند شد.”
این خبرگزاری تأکید دارد که تمامی شهروندان اسرائیل تحت فشار اقتصادی قرار خواهند گرفت، به ویژه پس از اجرایی شدن فهرستی طولانی از تدابیر مالیاتی، از جمله افزایش ۱ درصدی مالیات بر ارزش افزوده.
پیامدهای ریاضت اقتصادی بر جامعه اسرائیل
بلومبرگ همچنین پیشبینی میکند که با وجود انتظار برای بهبود اقتصادی در سال ۲۰۲۵، سیاستهای ریاضتی احتمالاً این بهبود را محدود خواهد کرد. تحلیلگران معتقدند که این تحولات میتواند به افزایش دو قطبی شدن جامعهای منجر شود که از یک سو با ضربههای روانی ناشی از جنگ مواجه است و از سوی دیگر شاهد افزایش مهاجرت نیروی کار ماهر، بهویژه افرادی است که دورههای طولانی در خدمت نظامی ذخیره بودهاند.
رشد مهاجرت و کاهش تولید ناخالص داخلی
با شروع تأثیرات سیاستهای ریاضتی دولت، این اقدامات ممکن است به مهاجرت بیشتر شهروندان اسرائیلی به خارج از کشور منجر شود. طبق گزارش بلومبرگ، آمار مهاجرت در دو سال گذشته دو برابر شده است. در همین حال، رکود در بخشهای ساختمانسازی و گردشگری و کمبود نیروی کار در اکثر صنایع، رشد اقتصادی اسرائیل را به ۰.۴ درصد در سال گذشته محدود کرده است. این موضوع باعث شده اسرائیل به یکی از اقتصادهای پیشرفته با کندترین نرخ رشد تبدیل شود.
افزایش بودجه دفاعی و فشار بیشتر بر مردم
مومی داهان، استاد اقتصاد در دانشگاه عبری اورشلیم، میگوید که شهروندان اسرائیلی تاکنون هزینههای جنگ را به صورت مستقیم متحمل نشدهاند، زیرا این هزینهها از طریق وامهای دولتی تأمین شده است. اما از این پس، دولت کمتر وام گرفته و باقی هزینهها را از مردم تأمین خواهد کرد.
طبق برنامههای دولت اسرائیل، قرار است بودجه دفاعی سالانه به میزان حداقل ۲۰ میلیارد شیکل، معادل ۱ درصد تولید ناخالص داخلی، افزایش یابد. بلومبرگ اشاره میکند که در سال ۲۰۲۵، مجموع هزینههای دفاعی اسرائیل به ۱۰۷ میلیارد شیکل خواهد رسید که این میزان ۶۵ درصد بیشتر از هزینههای پیش از جنگ است.
منبع: برنا
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 20792 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.