مدیرعامل شرکت حمل و نقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از دریافت مجوز صدور بارنامه بینالمللی از سوی این شرکت خبر داد.
مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: پس از پیگیریهای صورت گرفته، شرکت حملونقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران موفق شد مجوز صدور بارنامه بینالمللی را از راهآهن و گمرک جمهوری اسلامی ایران دریافت کند.
وی در این خصوص افزود: با دریافت این مجوز، واگنهای شرکت حملونقل ترکیبی میتوانند از مرزهای کشور خارج شده و در بازار بینالمللی فعالیت کنند که بر این اساس، نخستین محموله کالای ترانزیتی توسط این شرکت در حال حمل است.
وی در ادامه اظهارات خود در خصوص توسعه ناوگان نیز تصریح کرد: با خرید و تحویلگیری ۲۸۸ واگن از تولیدکنندگان داخلی طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تعداد واگنهای ملکی شرکت حملونقل ترکیبی به ۱۴۴۷ دستگاه رسیده است که همگی آنها فعال و در حال سیر هستند.
مدیرعامل شرکت حمل و نقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: قرارداد ساخت ۲۰۰ دستگاه واگن لبه بلند دیگر با یکی از شرکتهای سازنده داخلی منعقد شده است که ۵۰ دستگاه آن تا پایان بهمنماه جاری به ناوگان ملحق خواهند شد و مابقی نیز تا اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به تدریج وارد ناوگان میشوند.
وی اظهار داشت: برای تولید و الحاق ۴۰۰ دستگاه واگن جدید نیز، در حال تهیه اسناد مناقصه هستیم که امیدواریم پس از تعیین شرکت طرف قرارداد، این تعداد واگن نیز طی سال آینده در ناوگان شرکت حمل و نقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران فعال شوند.
مالکی یکی از دستاوردهای مهم شرکت حملونقل ترکیبی را سیر بیش از ۹۸ درصدی واگنها طی سال دانست و گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته در بخشهای تعمیرات، بازرگانی و سیر موفق شدیم ۹۸ درصد از واگنها را در تمام سال فعال نگه داریم.
وی درباره عملکرد شرکت حملونقل ترکیبی طی یک سال اخیر نیز تصریح کرد: سال گذشته ۹۴۱ هزار تُن بار را جابهجا کردیم؛ اما امسال با جهش حمل بار، بیش از یک میلیون ۱۰ هزار تُن تنها طی ده ماهه نخست سال حمل کرده و انتظار داریم تا پایان سال بیش از هدفگذاری امسال که یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن جابهجایی بوده است حمل کنیم.
مالکی افزود: طی دیماه امسال نسبت به دیماه سال قبل رکورد قابل توجهی را به دست آوردیم؛ به طوریکه طی دی ماه سال گذشته ۶۷ هزار تُن کالا حمل کرده بودیم که در همین زمان در سال جاری با جهش ۸۶ درصدی این رقم به حدود ۱۲۸ هزار و ۹۳ تُن رسید.
مدیرعامل شرکت حمل و نقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: هدفگذاری ما برای سال آینده دستیابی به رکورد یک میلیون ۶۰۰ هزار تُن حمل بار از طریق ناوگان ریلی است که با توجه به افزایش ظرفیت ناوگان و ورود به بازارهای تازه از جمله بازار مواد معدنی و ترانزیت دستیابی به ارقام بالاتر دور از انتظار نیست.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 12613 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.