مجری طرح برنج گفت: با احتساب سرانه مصرف و نیاز داخل، پتانسیل خودکفایی برنج با بکارگیری برخی اقدامات در داخل وجود دارد.
سهراب سهرابی گفت: با احتساب جمعیت و سرانه مصرف، سالانه ۳ میلیون تن برنج مورد نیاز کشور است، همچنین ۲۰۰ هزار تن هم برای ذخیره راهبردی نیاز داریم.
او سطح خوداتکایی برنج را ۷۰ درصد اعلام کرد و افزود: مابقی نیاز ناگریز به واردات هستیم.
سهرابی ادامه داد: بنابر آمار امسال ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج تولید شد که ۵۰۰ هزارتن کسری نیاز کشور از طریق واردات تامین شد.
مجری طرح خودکفایی برنج افزود: جایگزینی ارقام پرمحصول به جای ارقام محلی، تغذیه بهینه و مصرف متعادل کودهای فسفاته، مدیریت مناسب آبیاری و مدیریت محصول در مزرعه از راههای مهم برای افزایش تولید برنج است.
او گفت: با توسعه سامانه نوین آبیاری، مدیریت آفات و بیماری، یکپارچه سازی اراضی و اصلاح روش های کشت و تغذیه بدنبال خودکفایی برنج در استان های شمالی هستیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 13402 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.