مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان گفت: با بهرهبرداری خط آهن پالایشگاه اصفهان تا سال ۱۴۰۵، روزانه از تردد و آلایندگیهای زیستمحیطی دو هزار تانکر در استان کاسته خواهد شد.
محسن قدیری مبنی بر اینکه استان اصفهان به لحاظ تعداد روزهای آلوده بین سه استان برتر قرار دارد، پروژه خط آهن که قرار بود به پالایشگاه منتقل شود تاکنون چقدر پیشرفت فیزیکی داشته است؟ اظهار کرد: در مجموع ۸۵ کیلومتر خط آهن در حال اجرا است که تفاهمنامه خرید ریل در سال گذشته با ذوبآهن به امضا رسید
وی با اشاره به خریداری ۱۳ هزار تن ریل و اتصال آن به راهآهن سراسری، افزود: با احداث این خط آهن، امکان حمل و نقل ۱۰ میلیون تن محصولات نفتی از طریق راهآهن ایجاد میشود که تأثیر بسیاری بر کاهش آلایندگی محیط زیست دارد و تردد ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کامیون را نیز کاهش میدهد که به لحاظ ایمنی جادهها بسیار ارزشمند است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان تصریح کرد: خط آهن پالایشگاه اصفهان تا سه سال آینده طی سال ۱۴۰۵ به بهرهبرداری میرسد که مطابق پیشبینیها، شش هزار میلیارد تومان اعتبار به آن تخصیص یابد.
قدیری در پاسخ به اینکه انباشت ضایعات فاسد مواد غذایی از موضوعات لطمه بر محیطزیست و افزایش موجودات موذی است و اقدامات پالایشگاه برای حفاظت از تنوع زیستی چیست؟ گفت: یکی از اهداف به صفر رساندن میزان پسماندها است که پروژه در حال احداث سایت مدیریت پسماند جهت تولید کود آلی (کمپوست) از پسماند مواد غذایی رستوران، تولید چیپس چوب از پسماند و ضایعات چوبی، تولید گرانول از پسماند ظروف و بطریهای پلاستیکی پرس فلزات ضایعاتی از ویژه اقدامات است.
وی با بیان اینکه دو دستگاه پایش هوا، خریداری شده توسط پالایشگاه اصفهان از گمرک ترخیص میشود، اظهار کرد: این دستگاهها، بهروزترین در جهان است و یک دستگاه پایش در خود پالایشگاه نصب و مانیتورهای آن در سراسر استان نصب میشود، هر لحظهای که آلایندگی داشته باشیم، حاضر به پاسخگویی هستیم. بنا داریم در سال آینده ۱۰ عدد دیگر خریداری کنیم.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اینکه نفت کوره پالایشگاه اصفهان یورو ۵ میشود، افزود: مدیریت ۵۰ جایگاه را به پالایشگاه واگذار شده است، تمام سوخت ارائه شده یورو پنج خواهد بود و هدفگذاری این است که محصولات با کیفیت ارائه دهیم و از سال آینده نفت کوره هم یورو پنج خواهد بود. تمام کورهها به صورت برخط توسط اداره محیط زیست بررسی میشود.
قدیری تصریح کرد: در پالایشگاه اصفهان سه کولینگ هیبریدی که در دنیا بینظیر است برای کاهش مصرف آب در حال طراحی و نصب هستیم که هر کولینگ ۱۲۰ مترمکعب در ساعت مصرف آب پالایشگاه اصفهان را کاهش میدهد.
وی با بیان اینکه برنامهریزی برای تولید یک هزار مگاوات انرژی پاک در دستور کار پالایشگاه است، گفت: این پروژه برق خورشیدی تا پایان سال آینده به بهرهبرداری میرسد و ۳۳۰ مگاوات برق تحویل اصفهان میدهیم که سه برابر مصرف خود پالایشگاه است. تمام برنامهریزیها برای رساندن دور ریز آب پالایشگاه به صفر است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان درباره حجم فعالیتهای اجرایی پالایشگاه در بخش مسئولیتهای اجتماعی اظهار کرد: سال گذشته نزدیک به ۵۰۰ زندانی توسط کمکهای پالایشگاه اصفهان آزاد شدند که سال جاری نیز چنین نیتی را پیگیری خواهیم کرد. اقدامات برجامانده بسیاری با کمک پالایشگاه در شاهینشهر در حال تکمیل است.
قدیری با بیان اینکه ۱۱۵۰ هکتار درخت در سال گذشته در شهرک انرژی کشت و تولید شد و امسال سرمایهگذاری برای کاشت دو هزار هکتار است، خاطرنشان کرد: سال جاری هدفگذاری ساخت ۱۰ مدرسه در استان را در دستور کار داریم که به نام شهدای پالایشگاه نامگذاری خواهد شد و در حفاظت از منابع طبیعی هر کمک و حمایتی که استان نیاز داشته باشد در خدمت آنها هستیم.
منبع: ایمنا
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 15400 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.