بررسی بخشنامه های مختلف نشان میدهد، در یک بازه سه هفته ای در تیر ماه صادرات روغن خوراکی که با ارز ترجیحی وارد کشور میشود آزاد و سپس مانند گذشته ممنوع میگردد. بر این اساس بایستی آمار روغن خوراکی صادر شده شفاف شود.
در تاریخ ۲۹ خرداد ماه مدیر کل دفتر صادرات گمرک ایران طی بخشنامه ای به انضمام مکاتبات وزارت صمت ودیوان عدالت اداری موضوع رفع ممنوعیت روغن خوراکی ساخته شده را به گمرکات اجرایی ابلاغ میکند. طبیعتا از تاریخ مذکور مجوز صادرات صادر شده و محموله های مرتبط امکان خروج از کشور را پیدا میکنند.
مساله و ابهام مهم در خصوص اعمال ممنوعیت این کالا به دریافت ارز ترجیحی (دلار ۲۸۵۰۰ تومانی )مرتبط بوده است.آمار روغن خوراکی صادر شده شفاف شوددر واقع دولت هزینه های چند صد هزار میلیارد تومانی (بیش از ۱۵ میلیارد دلار) برای واردات کالاهای اساسی از جمله روغن لحاظ میکند تا این کالاهای ضروری با قیمت کمتری بدست مصرف کننده برسد.بعد از افزایش ابهامات در روز ۲۰ تیر ماه مجددا بخشنامه اعمال ممنوعیت صادرات روغن به گمرکات اجرایی ابلاغ میشود.به گزارش تسنیم، این دو بخشنامه نشان میدهند در یک بازه سه هفته ای در تیر ماه صادرات روغن خوراکی که با ارز ترجیحی وارد کشور میشود آزاد و سپس مانند گذشته ممنوع میگردد.
منبع: تسنیم
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 16301 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.