محققان کشور موفق به طراحی و ساخت دستگاه ردیاب چشمی شدند که دارای دقت مکانی کمتر از یک درجه بینایی و دقت زمانی پانصد هرتز است.
دکتر محمد رضا ابوالقاسمی دهاقانی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی هوش مصنوعی دانشگاه تهران و سرپرست ازمایشگاه فناوریهای مغز گفت: تاکنون محققان کشور و خارج از کشور موفق شده اند سیستمهای مختلف ردیاب چشمی را با فناوریهای متفاوت طراحی کنند و بسازند که اکنون در حال استفاده هستند.
وی با بیان اینکه هر یک از این سیستمها کاربردهای مختلفی دارند، گفت: این ردیاب چشمی کاربردهای زیادی دارد که در تحقیقات و صنعت میتوان از آن بهره مند شد.
سرپرست ازمایشگاه فناوریهای مغز گفت: حرکت چشم یکی از مهمترین پاسخهای رفتاری است که مغز تولید میکند و از آن میتوان جهت ردیابی توجه مکانی انسان استفاده کرد.
وی با اشاره به کاربرد دستگاه ردیاب چشمی افزود: ازجمله کاربردهای این دستگاه میتوان به استفاده در تبلیغات و بازرگانی و حوزه نورومارکتیگ اشاره کرد.
عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی هوش مصنوعی دانشگاه تهران گفت: ما نیز توانستیم ردیاب چشمی را به تولید برسانیم که از کیفیت بهتری نسبت به نمونههای موجود برخوردار است
وی گفت: دستگاه طراحی شده دارای دقت مکانی کمتر از یک درجه بینایی و دقت زمانی پانصد هرتز است که در آزمایشگاه فناوریهای مغز پژوهشکده فناوری همگرا دانشگاه تهران مورد استفاده قرار میگیرد.
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 5253 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.