مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان گفت: این روزها آبرسانی به ۳۰۰ روستای استان بصورت سیار و بوسیله تانکر انجام میشود.
حسین اکبریان روز دوشنبه در نخستین گردهمایی مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان اصفهان با موضوع مصرف بهینه آب افزود: آبرسانی سیار به این تعداد روستا هم نشانگر شرایط نامطلوب آبی منطقه است هم ضرورت مصرف بهینه آب توسط دیگر ساکنان استان را گوشزد میکند.
مدیرعامل آبفا اصفهان ادامه داد: هماکنون ۸۰ درصد از مساحت استان با معضل خشکسالی روبهروست از همین رو تامین آب آشامیدنی برای تمام شهرها و روستاها با سختی انجام میشود.
وی اضافه کرد: طرح جهاد آبرسانی با هدف تامین آب آشامیدنی پایدار و سالم همچون سایر نقاط کشور در استان اصفهان نیز در حال انجام است و سال قبل ۱۸ روستا در مدار این طرح قرار گرفتند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان اظهار داشت: کمترین میزان هدررفت آب در مقایسه با سایر استانها در این اصفهان گزارش شده است بخصوص اینکه ما در استان از سامانههای هوشمند مانند “تِلهمتری”، “تلِه کنترل” و “سامانه پایش فشار شبکه” و “هوش مصنوعی” در شبکه آب استان بهره میگیریم.
اکبریان تصریح کرد: این روزها تولید آب آشامیدنی و تحویل آن به مردم کار سختی است که ارزش آب را بیش از گذشته افزایش میدهد، بنابراین عموم مشترکان باید در زمینه مصرف بهینه آب، هوشیار باشند.
وی گفت: دستگاههای اجرایی، سازمانها و نهادها نقش ویژهای در مصرف بهینه آب و اصلاح فرهنگ مصرف دارند که میطلبد روابط عمومیهای آنها در این پیوند برنامه و اقدامات گستردهای داشته باشند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان خاطرنشان کرد: استفاده از نیکوکاران نیز در اجرای طرحهای آبی نقش موثری دارد، زیرا خیران استان در زمینههای مختلف عام المنفعه، موثر واقع شدهاند.
رودخانه زایندهرود به طول بیش از ۴۰۰ کیلومتر در دهههای اخیر بدلیل برداشتهای غیرقانونی در بالادست، انتقال آب به حوضه دیگر، تراکم جمعیت و تا حدودی کاهش نسبی بارندگیها، به یک رودخانه با جریان دورهای، تبدیل و در پایین دست در فصول گرم بویژه تابستان با خشکی مواجه شده است.
خشکی زایندهرود مهمترین چالش دهههای اخیر استان اصفهان به شمار میرود، چرا که این منبع آبی مهم برای مصارف مختلف از جمله محیط زیست، آشامیدنی، کشاورزی، صنعت، گردشگری و امور شهری اهمیت حیاتی دارد اما بدلایل مختلف از جمله بیتدبیری در سالهای گذشته، خشکی آن سال به سال افزایش یافته، بطوری که این پدیده مشکلات مُتعددی از جمله انتشار ریزگردها، فرونشست زمین، مشکلات اجتماعی و محیط زیستی، از بین رفتن منابع طبیعی و مشقت در کشت و کار کشاورزی منطقه را رقم زده است.
منبع خبر «الهه زین الدین» است و روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 8199 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روزنامه اقتصادی اجتماعی رویداد صنعتی در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.